Martin Jespersen & Søn Automobiler A/S

Frederikshavn

Peugeot e-Rifter
Peugeot e-Rifter
PEUGEOT E-RIFTER : FAMILIEBILEN MED ELMOTOR
Peugeot e-Rifter
Peugeot e-Rifter

PEUGEOT E-RIFTER : FAMILIEBILEN MED ELMOTOR

e-Rifter indtager gadebilledet med et robust og selvsikkert look. Dens funtionelle interiør med imponerende rummelighed og fleksibilitet, baner vej for en aktiv livsstil.

Peugeot e-Rifter

TYDELIGE KENDETEGN

Med sin karakteristiske form og tydelige linjer skiller e-Rifter sig ud fra mængden.
En række kendetegn gør Rifter let genkendelig på lang afstand:

  • Grå alufrontplade*
  • 16” diamantslebne alufælge
  • Tagbøjler
  • Sorte skærmkanter
  • Sidebeskyttelse

*Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version. 


OPLEV E-VOLUTIONEN: PEUGEOT I-COCKPIT®


Peugeot i-Cockpit® baner vej for en mere intuitiv køreoplevelse takket være det kompakte rat, head-up display og 8'' touchscreen .

Peugeot i-Cockpit® i e-Rifter rummer to instrumentpaneler, der viser al den information, du skal bruge til korrekt betjening af den 100 % elektriske bil.

Det analoge standardinstrumentpanel er udstyret med powermeter , forbrugsmåler til varme- og airconditionenheder, batteriladningsmåler og en farvematrix .

Interiør Peugot e-Rifter

FORDELE VED 100% ELEKTRISK DRIVLINJE

HØJTYDENDE BATTERI

Batteri Peugeot e-Rifter

Peugeot e-Rifter har et højspændingsbatteri med en kapacitet på 50 kWh og en rækkevidde på op til 282 km WLTP, der er placeret, så pladsen i kabinen og bagagerummet er bevaret.

8år/160.000km garanti på batteriet, dækker i tilfælde hvor batteriets kapacitet falder til <70%, set i forhold til et nyt batteri.

RÆKKEVIDDE OG OPLADNING

Opladning af Peugeot e-Rifter

For at du kan få fuldt udbytte af rækkevidden på 282 km (WLTP), findes der en række forskellige opladningsløsninger. Som standard har e-Rifter en 3-faset on board lader på 11 kW.

Batterikølesystemet, som er forbundet med kabinens kølesystem, sikrer kort opladningstid, optimeret rækkevidde og længere levetid for batteriet.

Et kræftfuldt træk

Få fordelene ved et kraftigt anhængertræk og el-motoren på samme tid. e-Rifteren kan trække op til 750kg. Og gør bilen til en elegant, stærk og alsidig partner i hvilken som helst situation.


LÆS MERE OM PEUGEOT PARTNER PÅ PEUGEOT.DK

BESØG SHOWROOM