Martin Jespersen & Søn Automobiler A/S

Frederikshavn

Peugeot Partner
Peugeot Partner
EN VAREBIL TIL ALLE VIRKSOMHEDSTYPER
Peugeot Partner
Peugeot Partner

GOD PLADS OG KOMFORT

Den nye Peugeot Partner og e-Partner er den første varebil med det intuitive Peugeot i-Cockpit, hvilket er med til at skabe helt nye køreoplevelser.

Uanset din branche er der altid en version af Peugeot Partner, der kan bidrage til at udføre arbejdet endnu mere effektivt. Den nye Peugeot Partner i Grip-versionen er perfekt til vanskeligt terræn og til transport af tung og lang last. Samtidig har den plads til 3 personer i kabinen. Ud over sin robusthed gør Grip-versionen sig bemærket med en stor frihøjde, store hjul med Mud & Snow-dæk, en beskyttelsesplade under motoren samt Advanced Grip Control1.

1 Kombineret med Grip Control sørger den nye funktion, Hill Assist Descent Control for en bedre kontrol over bilen på stejle nedkørsler.

Ultimate-versionen af den nye Peugeot Partner er varebilen til dig, der bruger mange timer bag rattet, og hvor komfort og sikkerhed kommer i første række.

Peugeot Partner

EN NY MÅDE AT ARBEJDE PÅ

Få en helt ny arbejdsoplevelse, og nyd en komfort, der ikke tidligere er set i varebilsklassen, og som gør den nye Peugeot Partner til den perfekte forlængelse af dit kontor. Multiflex dobbeltpassagersædet har plads til 2 passagerer, og det midterste ryglæn kan lægges ned, så der er adgang til en drejelig skriveplade. De mange smarte opbevaringsrum i kabinen kan anvendes til alle de løse småting.


ORGANISÉR TINGENE PÅ DIN EGEN MÅDE

Med sin store lastkapacitet og nyttevolumen kan den nye Peugeot Partner indeholde 2 Europaller i forlængelse af hinanden
allerede i L1 versionen.

Den nye Peugeot Partner kan fås med Overload indikator. Denne innovative teknologi måler automatisk lastens vægt. Ved start af bilen aktiveres en visuel alarm i instrumentbordet, og når varebilen holder stille, kan systemet aktiveres ved hjælp af en knap i lastrummet. Systemet øger sikkerheden ved at advare om evt. overlast og dermed forhindre forringede køreegenskaber, risiko for tidligt slid af bil og dæk, dårligere bremseevne og højere brændstofforbrug. Denne funktion er helt unik i klassen for mindre varebiler.

Multiflex* dobbeltpassagersædet har plads til 2 passagerer, og du kan medbringe ekstra lang last ved at nedfælde ryglænet eller opnå større lastvolumen ved at løfte sædepuden.

*Standard, option eller ikke tilgængelig afhængigt af version

God plads i Peugeot Partner

FORDELE VED DEN ELEKTRISKE e-Partner

EN NY MÅDE AT KØRE PÅ

Person kører Peugeot Partner

Op til 275 km rækkevidde (WLTP)

100% elektrisk kørsel giver nye oplevelser, uden at gå på kompromis med ydelsen:

  • Samme varerumsvolumen, 2 længder, og flere udstyrsvarianter.
  • Lasteevne op til 800 kg.
  • Anhængervægt op til 750 kg.
  • Glidende og jævn kørsel.
  • Kraftig acceleration pga. øjeblikkeligt moment.
  • Støjsvag motor.
  • Stor kørekomfort pga. færre vibrationer.

LET AT ANVENDE

Opladning af Peugeot Partner-e

30 minutter er lig med 80% rækkevidde ved anvendelse af 100 kW hurtigladestander.

Nem opladning og kontrol via app.

  • Livet bliver lettere takket være hurtig og let opladning. Har du f.eks. et Clever abonnement, kan du finde en ladestander, hvor som helst og når som helst.
  • Fjernbetjent klimatisering af kabinen og andre funktioner via MyPeugeot-appen.

OPTIMAL MANØVREDYGTIGHED

Manøvredygtighed

Den nye Peugeot Partner er konstrueret på EMP2-platformen lige som flere andre af Peugeots nyeste modeller. Denne platform, der allerede har stået sin prøve, giver mulighed for et kortere overhæng og en mindre vendediameter, hvilket gør den lettere at manøvrere. Vendediameteren er kun 10,82 m for L1 versionen og 11,43 m for L2 versionen.

Lasteevnen er den bedste i klassen; fra 650 kg og op til 1000 kg for visse versioner – både i L1 og L2 version. Versionerne med det laveste brændstofforbrug har en lasteevne på 630 kg.

SURROUND REAR VISION*

Peugeot Partner med Surround Rear Vision

Nu er det er slut med at vælge mellem beskyttelse af bilens last og et godt udsyn! Det innovative Surround Rear Vision-system er et nyttigt førerassistentsystem, der viser bilens omgivelser. Føreren får således optimalt overblik over forholdene hele vejen omkring bilen via kameraer, hvilket gør den lettere at køre og manøvrere.

Billederne vises på en skærm placeret på bakspejlets plads, og giver et overblik over den lukkede varebils omgivelser og dermed bedre mulighed for at reagere i tide samt øget sikkerhed.

*Standard på alle Ultimate-versioner.


LÆS MERE OM PEUGEOT PARTNER PÅ PEUGEOT.DK

BESØG SHOWROOM

KONFIGURER DIN VAREBIL